Search Our Site

Telefoonnummer.: 06- 28 57 56 54     Email: info@welkominwoudrichem.nl
Registreren


Een echt winters evenement in de vesting met grote markt, duizenden lichtjes, grote verlichte kerstboom, heerlijk warme vuurkorven, glühwein, lampionnenoptocht, kerstmuziek en nog veel meer…

Op zaterdag 9 december zal de Vesting van Woudrichem weer bruisen van activiteiten en gezelligheid met al haar historische charmes. Dit keer geen vis en oude ambachten maar een unieke beleving om kennis te maken met de prachtige vesting en historische stadshaven tijdens de koude decembermaand.

Op deze mooie dag kunt u van 11.00 uur tot 21.00 uur echte winterse sferen proeven, ruiken, aanraken en beleven in de vesting Woudrichem. 
De Woudrichemse vesting zal zich aan u presenteren op een manier zoals u deze nog niet eerder heeft gezien! Verlichte straten, kerstbomen, knapperende haardvuren, sfeervol ingerichte kramen en de eeuwenoude historie zijn slechts decor.

De inschrijving van de Wintermarkt is reeds geopend, ruim 80 overkapte standplaatsen zijn er beschikbaar. Een standplaats reserveren kan al vanaf €35, een kraam kan worden gehuurd voor € 55,00 en een standplaats in de foodsector komt op € 100,00.
U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier op deze site. De aanmeldingen voor deelname moeten uiterlijk 1 december bij ons binnen zijn.

Contactgegevens


Winter Wonder Woudrichem

De Hoepelmaker 19
4284 VX Rijswijk NB
E-mail:

info@welkominwoudrichem.nl